We Love BuicksThe Spirit of American Style
Buick Logo

We Love Buicks : Forums


We Love Buicks
For All and Everything about Buicks!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nike P-6000 Hvid/Laser Fuchsia

 
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the 1980's Buicks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
txd66cm8Joined: 07 Jan 2020
Posts: 3

PostPosted: Tue Jan 07, 2020 11:20 pm    Post subject: Nike P-6000 Hvid/Laser Fuchsia Reply with quote
Efter Sko Nike Salg popularitet - både med og uden den overdrevne hælbenk i a-koldvægs fortolkning - baskede den meget komplicerede silhuet i en vintage indflydelse, når overlejringer og paneler harker tilbage til de genkendelige stilarter i ældre epoker. Lag stak med forskellige bits, der afslører det syntetiske maske, der ligger bag hele konstruktionen, mens lysere toner falder sammen for at henlede opmærksomheden på de få mærker med accenter. Swoosh er hævet komplet med en blank finish, mens guld og sølv afslutter en tilsyneladende robot inspiration.


Sko Nike Blå retro P-6000 er stjernen i NAKEDs nye redaktion for fodtøj. Den løbende silhuet smelter sammen med Pegasus 25 og Pegasus 2006 og skaber en sko, der går rundt på linjen mellem nyt og futuristisk. På fotospredningen er modellen stylet i Matrix-lignende tøj, der passer til P-6000s æstetik. Dens sølvoverlays er parret med en skarp, rød Swoosh, der tilføjer en sporty flair.


Sko Nike Dame Rosa er Swooshs nyeste løber, der debuterede i år, og den er introduceret i en rød farve i Metallic Silver / White-University. Modellen har en elegant og tykt stil og er konstrueret af mesh med læderoverlejringer og patenteret læderswooshes på tværs af dets øverste. Et stripet mønster ses også på tværs af basen, der forbinder fra snøresystemet til Cushlon mellemsålen, mens en vaffelmønstret gummi ydersål med røde og marineblå accenter topper designet.


Nike P-6000 Hvid/Laser Fuchsia vil udvide sit sortiment med en helt ny retro-løber kaldet, P-6000 CNPT frigiver i løbet af foråret / sommeren 2019. Her vises to kommende colorways, den ene klædt i sort og den anden i Metallic Silver / White-University Red. Begge er konstrueret med overdel af mesh, læderoverlejringer og fed læder Nike Swoosh-logoer. En Cushlon mellemsål oven på en vaffelmønstret gummi ydersål afslutter designet.


https://www.udsalgskrs.com/
_________________
Adidas Sneakers Men
Adidas I-5923 True Blue/Shock Red
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the 1980's Buicks All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Top