We Love BuicksThe Spirit of American Style
Buick Logo

We Love Buicks : Forums


We Love Buicks
For All and Everything about Buicks!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

adidas pure boost 2.0

 
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the pre-1950's Buicks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
duyityuJoined: 17 Nov 2017
Posts: 3

PostPosted: Fri Nov 17, 2017 9:28 pm    Post subject: adidas pure boost 2.0 Reply with quote
Bortset fra Wish X Sneakerboy-samarbejdet er adidas sko præsenteret i en ny farvelægning af Night Navy i foråret, da det er et perfekt par til daglig brug. Med en vævet øvre, der er farvet i en blanding af Night Navy / Core Blue / Mystery Blue, er skoen detaljeret med en tre strimmelmotiv på tværs af siderne og en perforeret TPU er placeret på hælen. En hvid boostsåse og sort ydersål afrunder designen.


Damer søger at træde ind i sommeren i stil vil elske dette sæt spark, adidas sko 2017 sales der indeholder nogle tricked out adidas stilarter. De to skoedråber har en lignende følelse, og takket være brugen af ​​Boost-polstring har de også en behagelig følelse. Adidas Pure Boost X er de mere legende af de to takket være brugen af ​​lilla og røde bestrøget i på snøre og hæl. Adidas Pure Boost Xpose har derimod en mere aggressiv følelse med et bur som lacing system fastgjort til den øvre til støtte. Begge modeller har en sort mesh øvre og en fri flydende bue på midfoot området.


Der er en flerfarvet mulighed på vej, og der er også denne Night Cargo iteration af adidas pure boost, der også udgives senere i maj. Sporting en blanding af night cargo, kridt vente og kerne sorte toner, sneaker har en ARAMIS-inspireret strik øvre, der omfatter en FITCOUNTER støbt hæl tæller. En blacked-out enheds enhed kompletterer designet, der også giver et slankt udseende til sminken.


Den næste farvevej til den helt nye adidas pure boost 2.0 vil officielt ankomme til forhandlere i morgen. Mens udvalgte forhandlere har udgivet det i dag, kommer denne Rainbow Pure Boosts til adidas.com den 1. juni. Denne nye version af den nye Pure Boost har den nyeste anvendelse af adidas 'førende BOOST-teknologi med en ny 8mm hæl til -for offset. Andre nøglefunktioner i PureBOOST DPR er et et-delt konstrueret cirkulært strikket øvre, hælpas-modsystem, bredere forfod og en stretchweb ydersål. Dette par ovenfor er sikker på at være en af ​​de mest populære, som det kommer til at ske i en flerfarvet "Rainbow" øvre med svarte accenter og en hvid Boost mellemsål.


http://www.runarundk.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the pre-1950's Buicks All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Top