We Love BuicksThe Spirit of American Style
Buick Logo

We Love Buicks : Forums


We Love Buicks
For All and Everything about Buicks!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the 1990's Buicks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hgryghfbfsJoined: 05 Nov 2017
Posts: 3

PostPosted: Sun Nov 05, 2017 11:56 pm    Post subject: Reply with quoteDebutering i løbet af 1972-sommeren i München, Tyskland, blev nike cortez kvinder hvid et umiskendeligt ikon, der blev båret af USA, som den første sporsko designet af Nike medstifter Bill Bowerman. Bowerman, en olympisk klasse sporbaner selv, forestillede sig et præstationsspor sko lettere og mere behageligt end nogen anden sko, der var til rådighed på det tidspunkt. Han følte at atleter havde brug for en vejrbestandig og slidstærk løbesko designet til afstand, træning og vejkørsel. Det var den enkle idé, der skabte silhuetten, der blev et af de mest betydningsfulde aspekter ved Nike, Inc.'s succes. At sætte hidtil uset pude under de hurtigste fødder i den løbende verden og blomstrere med de urbane scener i Los Angeles, Cortez hurtigt blev den mest populære træningssko i landet.

Gennem årene har nike cortez classic leather gennemgået mange designændringer og været frigivet i en række materialer som læder og ruskind samt den originale nylon. Nøglen til skoens komfort ligger i sålen, den tykke gummisål blev lavet til holdbarhed, og den hævede hæl hjalp med at reducere skader som Achilles-senestammer.

Det ville være unøjagtigt at sige, at nike cortez mænd sort er midt i et comeback - de klassiske sneakers er aldrig helt tilbage - men på deres 45 års jubilæum er fejringen i fuld gang. En uge fjernet fra en 70'ers inspireret kampagne med Bella Hadid udgiver Cortez i morgen i sin ikoniske hvide, røde og blå farvelægning, der blev berømt på den store skærm af Tom Hanks i "Forrest Gump."

Nike cortez ultra moire grå-silhuetten blev færdiggjort i 1968, sammenfaldende med OL i OL, og skulle oprindeligt benævnes 'Aztec' efter sportsbegivenheden. Imidlertid havde Adidas udviklet en ny stil, der hedder 'Azteca Gold', og så efter meget omtanke blev navnet Cortez vedtaget. Dette var til ære for den spanske conquistador Hernan Cortes, der invaderede Sydamerika i 1519, hvilket forårsagede Aztec-imperiet. Cortez blev derefter en temmelig passende navn til denne nye træner, der vågnede mod rivaliserende Adidas, ligesom Cortes havde taget Aztekerne.

http://www.nyekollektion.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the 1990's Buicks All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Top