We Love BuicksThe Spirit of American Style
Buick Logo

We Love Buicks : Forums


We Love Buicks
For All and Everything about Buicks!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the pre-1950's Buicks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sdgfdhfhJoined: 01 Nov 2017
Posts: 3

PostPosted: Thu Nov 02, 2017 12:00 am    Post subject: Reply with quoteAdidas Originals præsenterer adidas eqt lyserød sort den seneste udvikling af den legendariske Equipment Series, EQT 93/17. Den nye model geninterpreterer den gamle silhuet fuldstændigt og giver det et meget mere aggressivt udseende og anvender Boost-teknologi til polstring og en topdel sammensat af primeknit.

I minimalistisk stil og design er adidas eqt hvid Adidas EQT Support ADV ideel til at kombinere hver dag med dine yndlingsbukser eller afslappet kjole. Udstyrskoen passerer fra at være et ikon for løbet i årtiet af 90'et til et ikon af stil i øjeblikket.

Denne slanke og stilfulde model adidas eqt cushion adv betragtes som et moderne tag på det originale udstyr. Støtte og sport yderst behagelig konstruktion. De nyeste farveveje til at falde omfatter Utility Black / Gray og Running White / Black. Begge modeller er udformet med en stretchy to-tone flad strik øvre, støbte TPU vinger, praktisk soklignende konstruktion og en gummi ydersål.

Denne gang ser vi Undefeated adidas eqt grøn sætte deres eget twist på adidas EQT Support ADV, der kommer på klædt i en lavnøgle sort og offwhite colourway. Den soklignende øvre er lavet af matt neopren med subtile læderoverlader, der giver en kombination af stabilitet og fleksibilitet.

http://www.typersko.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    We Love Buicks Forum Index -> Enthusiasts of the pre-1950's Buicks All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Top